ДОРИС ДРАГОВИЌ СО НОВА ПЕСНА ЗА РОДЕНДЕН!

Напишано од на April 23, 2021

Дорис Драговиќ на денот на својот роденден им подари на своите обожаватели нова песна.

„Sna’c cu se ja“ е насловот на новиот сингл на сплитската дива, на која како автори на музиката и текстот се потпишуваат  Иван и Вјекослава Хуљиќ.

Со прекрасен текст и одлична модерна мелодија, а со својата позитивна и сугестивна интерпретација, Дорис Драговиќ, животната тема која ја живееме секој ден ја претвори во уште еден безвременски хит.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Моментално во етер

Title

Artist