ОСМИ ПУТНИК И ДОРИС ДРАГОВИЌ ЈА ОТКРИВААТ ЗАЕДНИЧКАТА „ТАЈНА“!

Напишано од на October 9, 2021

Сплитскиот heavy бенд „Осми путник’, најпознати по фронтменот Златан Стипишиќ Џибони со кој во 80-те години од минатиот век, беа едни од најпопуларните во регионот, се враќаат со стил сцената, освежени со нов вокал Џулијано Ѓаниќ, а првата заедничка авантура е дуетот со музичката дива Дорис Драговиќ, која уште еднаш го покажа целиот сјај на својот талент и умешноста суверено да владее во секој музички стил.

Станува збор за песната „Тајна“, која ја разбуди фантазијата кај обожавателите, а за која е снимено и видео во режија на Нина Мимица, во „сугестивна филмска атмосфера“.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Моментално во етер

Title

Artist

Следува