Топ листа на Македонски народни песни

Created on March 1, 2021

 • Chart track

  1

  2

  Васка Илиева

  Ајде ред се редат кочански сејмени

 • Chart track

  2

  5

  Христијан Стојоски & Плис Бен

  Лено Мори

 • Chart track

  3

  25

  Јордан Митев

  Наздрави за љубов, наздрави за среќа

 • Chart track

  4

  1

  Петранка Костадинова

  Земи си златни гердани

 • Chart track

  5

  17

  Далибор Даки Гошик

  Вечна Земја

 • Chart track

  6

  4

  Јесика Палашоска

  Едана е Македонија

 • Chart track

  7

  5

  Влатко Миладиновски

  Велат не нема, но еве сме

 • Chart track

  8

  1

  Дамјан Стојаноски

  Тешко мина докторе

 • Chart track

  9

  5

  Кате & Нели ти реков

  Не заборавај

 • Chart track

  10

  3

  Александар и Дац

  Јовано, Јованке ( Love Without Frontiers )

 • Chart track

  11

  1

  Анета и Група Молика

  Димитријо, сине Митре

Моментално во етер

Title

Artist