Доцна во ноќта со Dj Алек – Македонски и EX-YU Балади

Радио KISS FM [Скопје]

Повеќе Информации
Дата: September 24, 2021
Време: 23:59
Фрекфенција / Канал: Радио KISS FM
Локација: Скопје
СМС What's up и Viber инфо: СМС пораки / Viber / What's up +389 78 286 756
Веб страна: https://www.shoutcast.online
Подетални информации

 

Секој ден од 00 часот, па се до утринските часови слушајте ги најубавите Македонски и EX-YU балади на сите времиња, заедно со DJ Алек.

Add to Google Calendar

Add Now
Моментално во етер

Title

Artist