СУЗАНА СПАСОВСКА со оркестарот “Урнебес” страна

Напишано од на March 2, 2021

СУЗАНА СПАСОВСКА со оркестарот “Урнебес” страна

1. ДОЈДИ ПИЛЕ ЉУБЕНО . . . 3.26 музика и аранажман: Миле Барбаровски, текст: Георги Барбаровски

2. АХ МИЛ УБАВ МОЈ . . . 3.57 музика и текст: Ванчо Тарабунов, аранжман: Љупчо Трајковски

3. НЕ СУМ КУКЛА . . . 3.27 музика и текст: Драган Мијалковски, аранжман: Љупчо Трајковски

4. НЕ ТИ ВЕРУВАМ . . . 2.44 музика: Хилми Билбил, текст: Ѓоко Георгиев, аранжман: Љупчо Трајковски

5. ЗЕМИ МЕ . . . 3.53 музика и аранажман: Љупчо Трајковски, текст: Драган Мијалковски страна

1. АХ МЛАДОСТ ОСТАНИ . . . 4.14 музика и аранажман: Љупчо Трајковски, текст: Драган Мијалковски

2. ИЛИЈА МОМЧЕ СОЈЛИЈА . . . 3.40 музика: Ванчо Тарабунов, текст: Д. Ќуркчиев, аранжман: Љупчо Трајковски

3. ОД ТВОИТЕ ОЧИ . . . 3.14 музика: Хилми Билбил, текст: Ѓоко Георгиев, аранжман: Љупчо Трајковски

4. ЈАС ТЕ ЧЕКАМ . . . 2.24 музика: Хилми Билбил, текст: Ѓоко Георгиев, аранжман: Љупчо Трајковски

5. САМО ЕДНА НАСМЕВКА . . . 33.35 музика: Хилми Билбил, текст: Ѓоко Георгиев, аранжман: Томислав Таневски

МУЗИЧКА ПРОДУКЦИЈА НА РТС Музички продуцент: Автовски Методија Снимено во студио М-3 Слајд: Ангел Бушевски Тон мајстор: Анастас Панајотов Одговорен уредник:

Кирил Милев >> 1988 <<  РТС УК00103


Моментално во етер

Title

Artist