УШТЕ ЕДНА НЕОБЈАВЕНА ПЕСНА НА ВЛАТКО ИЛИЕВСКИ!

Напишано од на April 11, 2021

Објавена песна на починатиот пејач Влатко Илиевски, со наслов „На нив сети се“. Песната ја направи Владимир Дојчиновски Дојчин и таа е посветена за сите деца во светот.

Наскоро се очекува промоција на цеде со голем број необјавени негови песни.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Моментално во етер

Title

Artist