Александар Ицов со промоција на новото разиграно оро “Братски мерак”…

Деновиве Александар го промовира своето ново оро насловено како “Братски мерак” кое на прво слушање остава пријатен впечаток со својата динамика и мелодија. За тоа е заслужен нашиот познат хармоникаш Сашко Велков кој ги напиша музиката и аранжманот, а како гостин на труба свое учество зема исто така познатиот Демир Кантуровски. Разиграноста на мелодијата е одлично вклопена во видео приказната низ убавите предели на Маврово, Галичник и Охридско во реализација на ИН – продукција. Како круна на се е одличното владеење со хармониката од страна на Александар Ицов без чија изведба овој видео запис не бил тоа што е…уште едно пријатно музичко уживање за сите оние кои ја сакаат инструменталната музика, а ги има многу.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Моментално во етер

Title

Artist