Јордан Митев

Музика, Текст и Аранжман: Јордан Митев
Продуцент: Љупчо Павловски
Аудио продукција: студио „Анастасија“ – Скопје
Видео продукција: „Арт студио“ – Скопје
Наздрави за љубов наздрави за среќа
Ако грб ти сврти животот
Кога нешто не оди
застани и насмеј се
избриши ги солзите
кога иде крај на се
немаш сили повеќе
и тогаш не заборави
идат добри денови.
Реф:
Наздрави за љубов
Наздрави за среќа
Наздрави за секој ден
Животот е еден
и тој не е вреден
ако не го живееш.
Ако некој те разочара
пријател или роднина
или те напуштла
љубовта најголема
тогаш само помисли
и на горе погледни
има господ гледа се
и мисли добро за тебе.
Реф:
Наздрави за љубов
Наздрави за среќа
Наздрави за секој ден
Животот е еден
и тој не е вреден
ако не го живееш.

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Моментално во етер

Title

Artist

Следува