“Доцна во ноќта” – DJ Алек

Scheduled on

Понеделник 00:00 06:00
Вторник 00:00 06:00
Среда 01:10 06:00
Четврток 01:10 06:00
Петок 00:00 06:00
Сабота 00:00 06:00
Недела 00:00 06:00

Радио за душа 24 часа што се слуша

Tagged as
Секој ден почнувајќи од 00 часот, па се до утринските часови слушајте ги најубавите Македонски и EX-YU балади на сите времиња, заедно со DJ Алек.

Секој ден почнувајќи од 00 часот, па се до утринските часови слушајте ги најубавите Македонски и EX-YU балади на сите времиња, заедно со DJ Алек.


Read more

“Доцна во ноќта” – DJ Алек crew

Александар Ристовски aleksandar@shoutcast.mk


Моментално во етер

Title

Artist