Христијан Стојоски – Нова пеам за тебе

„Срце ми гори Јано“

Scheduled on

Понеделник 18:00 19:30
Вторник 23:30 00:00
Среда 23:30 00:00
Петок 21:00 22:00
Сабота 23:30 00:00
Недела 23:30 00:00

Христијан Стојоски со нова љубовна песна

Tagged as , ,
Изминатиот период фолк пејачот Христијан Стојоски ја снимаше новата песна која е насловена „Срце ми гори Јано“. Текстот, музиката и аранжманот се на Стојоски, а во наредниот период, Христијан најавува спот за истата и други проекти во живо.

 


Read more

Podcast of previous episodes


Related news

Sorry, there is nothing for the moment.

Христијан Стојоски – Нова пеам за тебе charts

Sorry, there is nothing for the moment.

Моментално во етер

Title

Artist

Следува