Утринска програма

Добро утро со Тања

With Veronica and Nina

Background
share close
Понеделник 06:00 trending_flat 09:30
Вторник 14:00 trending_flat 18:00
Недела 21:00 trending_flat 22:00

Show episodes


Добро утро со Тања charts


 • Chart track

  1

  975

  Svijetla Konyo

  Елдин хусеинбеговиќ

  • cover play_arrow

   Svijetla Konyo Елдин хусеинбеговиќ

 • Chart track

  2

  744

  Вриме нам је, љубави

  Марко Пецотиќ Пецо

  • cover play_arrow

   Вриме нам је, љубави Марко Пецотиќ Пецо

 • Chart track

  3

  732

  Добро ти јутро, љубави

  Горан Каран

  • cover play_arrow

   Добро ти јутро, љубави Горан Каран

Full tracklistДобро утро со Тања eventsRate it

СЛУШАЈТЕ ГО РАДИО KISS FM ПРЕКУ ВАШАТА ОМИЛЕНА АПЛИКАЦИЈА

0%