ЖЕЉКО ВАСИЌ

ЖЕЉКО ВАСИЌ со нов стил

Scheduled on

Вторник 23:00 00:00
Вторник 22:00 23:30
Среда 23:00 23:59
Петок 22:00 23:59
Сабота 22:00 23:30
Недела 22:00 23:30

ЖЕЉКО ВАСИЌ ВО НОВАТА ГОДИНА СО НОВ СИНГЛ!

Tagged as , , ,
На самиот крај на минатата, а за убав почеток на новата годината, Жељко Васиќ го претстави синглот „ Не губи веру у људе“, кој веднаш ја освои публиката.

Музиката и аранжманот ги потпишува самиот Жељко Васиќ, додека со Драган Колаковиќ, се коавтори на текстот.

Инаку, емотивната балада, деновиве доби и видео приказна.

 


Read more

Podcast of previous episodes


Related news

Sorry, there is nothing for the moment.

ЖЕЉКО ВАСИЌ charts

Sorry, there is nothing for the moment.

Моментално во етер

Title

Artist