Тим

Зошто Радио Kiss FM ?

Затоа што сме меѓу првите приватни интернет радио станици во земјата со преку 25 години непрекинато постоење.

Голем временски период во кој стекнавме многу искуства, се изборивме со многу предизвици, го рафиниравме звукот до најдобриот можен баланс кој би го заситил секое слушателско уво.

Македонската народна песна е многу значајна за нас, за зачувување на Македонскиот идентитет и македонското постоење. Со народните песни на нашите пејачи на македонски народни песни е прикажана историјата на нашите претци, сегашноста на нашата татковина и среќата, љубовта и радоста на поедини личности.

Затоа на програмата на радио Kiss FM секогаш ќе ја слушате нашата македонска народна песна како главен водител, но никогаш нема да ја заборавиме и публиката која сака и други музички жанрови.

Александар Ристовски
aleksandar@shoutcast.mk
Генерален директор

Славчо Ципушев
cipusev@shoutcast.mk
Заменик генерален директор 

Александар Каваја
aleksandar.kavaja@shoutcast.mk

CEO, Веб развој и дизајн, администратор, на база и директен маркетинг услуги

Дарко Чекаловски
darko@shoutcast.mk

Администратор на база и директен маркетинг услуги, оддел за финансии

Стефан Стојановски
stefan@shoutcast.mk

Администратор на база и маркетинг услуги

Даниела Гичева
daniela@shoutcast.mk

Администратор, препис,маркетинг консултант и графика

Давор Богданоски
davor@shoutcast.mk

Aдминистратор, Консултант за дигитални медиуми

Ане Стојаноска
ane.s@shoutcast.mk

Оддел за финансии и Раководител на продукција

Елена В.
elena.b@shoutcast.mk

Раководител на онлајн продажба( Радиовизија)

Стојан Малев
stojan.malev@shoutcast.mk

Оддел за Веб развој дизајн и графика ( Продуцент )Моментално во етер

Title

Artist