Galleries

Зафир Хаџиманов, актер, пејач и композитор почина од корона вирус. Тој е роден во 1943 година во Кавадарци. Беше оженет со Сенка Велетанлиќ со која го има синот Васил Хаџиманов, кој пак е познат џез музичар. Зафир Хаџиманов гимназијата и музичкото училиште го завршува во Скопје, каде почнува да создава музика и да игра во […]


Моментално во етер

Title

Artist

Следува